2012. dec 23.

Áldott Karácsonyt kívánok!

írta: steve4security12
Áldott Karácsonyt kívánok!

Kedves Látogató!

Remélem nem  veszed zokon, ha a blogolók gyakorlatát követve tegeződőm. Ez természetesen nem jelent részemről tiszteletlenséget, csupán közvetlenebbnek érzem ezt a stílust. Amennyiben  maradni kívánsz a magázódásnál, azt én a kommentekre válaszolva maximálisan tiszteletben tartom.

 

Köszönöm a figyelmed és érdeklődésedet a blogom iránt. Egyelőre nagyon kevés visszajelzést kaptam. Ha szabadna - azt kérném Tőled, hogy jelezz vissza. Bármit is írsz, köszönettel veszem. Várom a kritikai észrevételeidet, javaslataidat, de nagy örömmel fogadok minden bátorító szót is. Nemcsak azért blogolok, hogy kiadjam magamból a napi feszültséget - szeretném megosztani Veled, kedves Látogató közel harmincéves vagyonvédelem területén szerzett tapasztalatomat is. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy vállalatvezetési tapasztalatokkal is bírok bőségesen. Amilyen hibát el lehet követni, azt én szinte mindet elkövettem... De sikerekben is volt bőven részem. Ma, aki talpon tud maradni, az egyfajta siker.

Azt tervezem, hogy hamarosan Google + Hangouts rendszerben egy videokonferenciát kezdeményezek. Maximum 8-10 fő tud egyszerre egymással csevegni- földrajzi korlátok nélkül. Legutóbb egy barátommal csevegtem, aki épp az Egyesült Államokban tartózkodott akkor. Ezt a rendszert sokan nem ismerik, pedig abszolút figyelemre méltó. Érdekel Téged egy ilyen közvetlen videokonferencia? Ha igen jelezd nekem...

A világ megújulás előtt áll. Nemcsak a pénzügyi világ változik, a vagyonvédelem is teljesen megváltozik. Ebben a változásban és megújulásban szeretnénk mi is részt venni! Már hozzákezdtünk sok fejlesztési megoldáshoz, amelyeket már jövőre beindítunk . Ezek nem feltétlenül világraszóló újítások, de mindenesetre a modern technika és elektronika vívmányait igyekszünk átemelni a vagyonvédelem területére.

Nagyon bízom benne, hogy egy kicsit nyugodtabb és békésebb időszak következik a gazdaság, a közélet  és a mindennapok területén.

Magam és munkatársaim nevében is Áldott Karácsonyt kívánok!

"Szolgálati közlemény": Néhány napos pihenést tartok.

Szólj hozzá

egyéb magán bejegyzés