2013. jan 01.

Van egy álmom...

írta: steve4security12
Van egy álmom...

ormester029.jpgVan egy álmom, amiért minden áldozat vállalására kész vagyok. Ez az álom nem csupán arról szól, hogy részese legyek egy  hazai - majd regionális és európai szinten is komoly vállalat létrehozásának. Hozzá kell tennem, ez önmagában is embert próbáló kihívás!  Engem azonban nem csak ez motivál, sőt elsődlegesen nem ez motivál!  Elképesztően frusztrál a kishitűség, a kilátástalanság, egyes embertársaink közömbössége, cinizmusa. Természetesen lehet komoly célok nélkül is élni -  de minek.   Szerintem kellenek a CÉLOK, kell a JÖVŐKÉP! A nagy álmom tehát egy olyan CSAPAT verbuválása, ahol valamennyien hiszünk közösen megfogalmazott nagy céljainkban, és ezekért a célokért naponta minden erőfeszítést meg is teszünk.

Aki közelről ismer engem, az tudja, hogy már sok támadás ért, de mindenen túljutottam.  Nem ezzel foglalkozom, hanem mindig előre tekintek: a CÉLOKRA összpontosítok! Rendületlenül keresem azokat a "versenyzőket", akik kihívásokra vágynak, akik nem csupán pénzt akarnak keresni, akik nem csupán el akarnak lébecolni a langy meleg vízben. Olyan kollégákat keresek, akik nem önmagukat építik, hanem a céget, és az ügyfeleinknek kívánnak hozzáadott értéket termelni. Olyan "CSAPATJÁTÉKOSOKAT" keresek, akiket a teremtési és alkotási vágy inspirál, nem csupán a pénz, a pozíció és önmaguk presztízse. Szenvedély nélkül ugyanis nem lehet komoly terveket valóra váltani!

Van egy álmom... Azt remélem, hogy előbb-utóbb a szakmánk helyére kerül, és a vagyonvédelem területén dolgozó vállalkozások nem kényszerülnek alvállalkozók igénybevételére, hanem tisztességes munkabért tudnak majd fizetni főállású vagyonőröknek. Mi a magunk részéről éveket vártunk az alvállalkozói átállásra, de a piaci árak miatt mi is kénytelenek voltunk meglépni ezt az azóta is elkerülhetetlen lépést.

Van egy álmom...Azt remélem, hogy előbb-utóbb - mi, a vagyonvédelem területén dolgozó vállalkozók - nyugodtan tudunk azokra a feladatokra koncentrálni, amihez értünk, - nevezetesen az ügyfeleink vagyonának megóvására, és állandóan újabb és újabb vagyonvédelmi megoldások kifejlesztésére. Azt is remélem, hogy nem kell évente lázas kapkodással újabb és újabb törvényeknek és jogszabályoknak megfelelni. Ma már elképesztő nagyságrendeket kell jogi közreműködésre kiadni. Ezeket a pénzeket inkább munkabérekre költenénk, vagy termék fejlesztésekre! Talán társadalmilag is hasznosabb lenne...

Van egy álmom...Azt remélem, hogy előbb-utóbb igazi piacgazdaság fog működni hazánkban is, ahol mindig az a vállalkozás nyeri el a megbízásokat, aki a legjobb ár/érték arányokat tudja nyújtani. Nem irigykedem és elismerem riválisaink teljesítményét. Ugyanakkor én is olvasok újságot és figyelemmel kísérem  a híreket. Van aki széllel szemben próbál talpon maradni - és van aki óriási hátszéllel érvényesül.

Van egy álmom... Azon dolgozunk, hogy létrehozzunk egy professzionális vagyonvédelmi rendszert, amely komplex módon a legújabb elektronikai vívmányok alkalmazásával nyújt hozzáadott értéket tisztelt megbízóinknak. Azon dolgozunk gőzerővel, hogy ne a dömping árak piacán versengjünk, olcsóbb és még olcsóbb árakkal. A szolgáltatásaink értékét illetve az általunk nyújtott hozzáadott értéket, innovativitást kívánjuk növelni ill. fejleszteni.

Kedves Látogató! Köszönöm az eddigi figyelmedet és érdeklődésedet - mint ahogy a továbbiakban is számítok Rád és főleg észrevételeidre! Ha nem értesz egyet velem, akkor légy szíves szólj hozzá. De ha egyetértesz velem akkor is örömmel veszem hozzászólásodat!

 Szép álmokat kívánok neked is, de azért reggel majd ébredj fel!

Szólj hozzá

egyéb magán bejegyzés