2013. jan 08.

2013 évi terveink

írta: steve4security12
2013 évi terveink

ormester016.jpg

Nem túl könnyű év elé nézünk. A piac folyamatos átalakuláson megy keresztül. Nagyon sok piaci szereplő gyengélkedik, illetve éppen költségcsökkentési, konszolidációs feladatokat hajtanak végre. A várva várt gazdasági fellendülés egyelőre várat magára - bár Kokó már látja a fellendülést erre az évre.(Ezt láttam legalábbis egy óriás plakáton!) Csak legyen igaza! A vagyonvédelem területén sem túl rózsás a helyzet. Vagy dömping áron lehet érvényesülni,  ami nagyon kockázatos - és minőséget se lehet produkálni nyomott áron...Vagy a  másik megoldás az érvényesülésre, ha az adott cég részese egy lobby erőtérnek. Nos ez ránk nem mondható el..

Számunkra nem is marad más út, mint a fejlesztések útja és egyre jobb és hatékonyabb szolgáltatás megszervezése igényes ügyfeleink számára. Természetesen ennek érdekében az egész vállalatunkat még jobban meg kel szerveznünk - minden területen:

Szakmai munka: A szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan kívánjuk fejleszteni. Egyre erőteljesebben bevonjuk a modern elektronika vívmányait a szolgáltatásunk és termékeink rendszerébe. Képzési programokba kezdünk, melynek keretében az őreinket szolgáltatás-specifikus képzésben részesítjük. Lépésről-lépésre lájuk el az őreinket okos telefonokkal és megfelelő szakmai applikációkkal. Olyan megoldást kívánunk kidolgozni egy partnercég bevonásával, amelynek segítségével valós időben lehet felvenni hangos jegyzőkönyveket okos telefonok és egy szoftver segítségével. Távoli hozzáférést is kínálunk tisztelt ügyfeleink számára okos telefonok segítségével.  Biztonságtechnikai diviziónk számára a fő csapásirány az intelligens kamera rendszerek!

Minőségirányítás: A minőségirányítási rendszerünkben is további finomításokat és fejlesztéseket tervezünk, hiszen nem elég a 97 %-os szolgáltatás. 100%-ot kívánunk nyújtani minden kedves ügyfelünknek! NATO és ISO minősítéseink mellett a KPI rendszert is több területen bevezetjük.

Gazdálkodás: Társaságunk hitel-kitettségét ebben az évben jelentős mértékben kívánjuk csökkenteni, illetve a gazdálkodásunk hatékonyságát fejlesztenünk kell. Erőteljesebb nyereségtermelési irányelveket szabunk meg annak ellenére, hogy nem könnyű manapság gazdálkodni. Követeléskezelő céget bízunk meg a követeléseink hatékonyabb beszedése érdekében. Vélhetően a Coface Hungary lesz akivel megállapodunk!

HR: A management számára ösztönző érdekeltségi rendszert dolgozunk,ki mely reményeink szerint felelősségteljesebb működést és nagyobb  motivációt fog eredményezni!  A vagyonőreink számára is kidolgozunk egy  ösztönzési rendszert, amely a nagyobb eredményekre ösztönöz. Kizárólag mérhető teljesítményeket és hozzáadott értéket fogadunk el értékelhető teljesítményként! Azon munkatársainktól akik nem tudják fel venni a megfelelő fordulatot és nem hozzák az elvárt eredményeket, ha fájó szívvel is megválunk!

Marketing: Hamarosan indul új weboldalunk. Vélhetően február végén indítjuk el,  teljesen megújult design elemekkel és menü szerkezettel. Néhány újdonsággal is kedveskedni kívánunk a látogatóinknak- de ez legyen meglepetés. Ezen túlmenően marketing aktivitásunk fő csapás iránya a közösségi média fejlesztése.YouTube, Facebook, és más közösségi oldalakat fejlesztünk. Közvetlenebb kapcsolatba kívánunk lépni ügyfeleinkkel, és a nagyközönséggel.

Vevőszolgálat: Minden a vevőink jobb kiszolgálását célozza.  Mi mindig is legendásan rugalmas szolgáltatók voltunk. Ezt továbbra is fenn kívánjuk tartani - sőt ha lehet - még fejleszteni. A vevőink minden kérését igyekszünk azonnal lereagálni. Azt azonban egyetlen megrendelőnknek sem engedjük, meg hogy megalázzák munkatársainkat és lekezeljenek minket.

Ma már a vagyonvédelem területén csak folyamatos minőségi szolgáltatással lehet bárki is eredményes. Mi minőségirányítási rendszerünk fejlesztésével és folyamatos innovációkkal egyre jobb és jobb szolgáltatást kívánunk produkálni tisztelt megrendelőinknek! Méltán lehetünk büszkék eddigi eredményeinkre és bátran nézünk a jövőbe.  Számomra minden nap egy ajándék!

Szólj hozzá

egyéb magán bejegyzés