2013. jan 21.

Az Őrmester rövid története (4)

írta: steve4security12
Az Őrmester rövid története (4)

478978_382282078510064_1259021948_o.jpgRemélem kedves Látogató, nem veszed zokon tőlem, hogy még egyszer-kétszer visszatekintek Társaságunk múltjába. Mindeközben természetesen  a jövőt tervezzük "ezerrel". Manapság éppen a nemzetközi testőrképzésről készített filmünk promótálásán dolgozunk. A megújuló weboldalunk hosszú előkészítő munka után lassan az utolsó fázisába érkezik. Terveink szerint az anyavállalati web oldalunk február végére teljesen megújul.Reményeim szerint hamarosan aláírunk egy jelentős vevő követelés-állományra vonatkozó biztosítási szerződést, melynek segítségével vevői követeléseinket biztonságosabban tudjuk begyűjteni. Mindeközben természetesen több szakmai újdonsággal is készülünk... Pörgünk tehát "ezerrel"...

774826_433189596752645_1471786299_o.jpg

Tekintsük tehát vissza egy kicsit a múltba anélkül, hogy túlzottan a múltba révedeznénk.Mai bejegyzésemben sok képpel szolgálok. A formaruházatunkat kívánom Neked bemutatni- a teljesség igénye nélkül, egy kis történelmi visszatekintéssel együtt. A már korábban is emlegetett hőskorban a formaruházatunk fekete ingből állt. Legtöbb megbízónk és kollégáink is nagyon szerették, mígnem egyszer kényes panasz érkezett, mely szerint a fekete ing második világháborús emlékeket ébreszt. Fájó szívvel ugyan, de hoztunk egy döntést. Itt azonban most felvillantok egy fotót ebből a korszakból...A fotó ugyan kicsit megfakult, de sok volt kollégánk még mindig megható lelkesedéssel emlékszik vissza ezekre az időkre. Emlékeim szerint ez a kép 1994-ben készült, egy prospektus elkészítéséhez. A sárgaréz fémjelvény nagyon meggyőzően emelkedett ki a fekete ingből. Vagyonőreinknek nagyon meggyőző fellépést kölcsönzött ez a formaruha. De ez már csupán történetünk egy kedves lapja...

314091_358803080857964_1054488877_n.jpgA mellékelt  fotón Repelik József kollégánk büszkélkedik - a már évekkel ezelőtt megújult - formaruhánkban, különös tekintettel a kezei alatt tartott BMW protection páncélautóra.. Kollégáink egybehangzó véleménye szerint valami különös oknál fogva Jóska mindig délcegebben járt, amikor a páncél BW-ből szállt ki.  Ez mai napig rejtély számomra..

A kép a székházunk mögött készült néhány éve..

   

202620_368647363206869_977881010_o.jpg

Természetesen elegáns rendezvényeken és bizonyos személyvédelmi munkák során kollégáink "alkalomhoz illő"  öltönyben jelennek meg, hogy méltóképpen reprezentálják Társaságunkat. Ez a testőrökre jellemző "szerelés"  komoly megjelenést ad az egyébként is komoly felkészültséggel rendelkező bodyguard csapat tagjai számára. Ilyenkor nem hiányzik a "füles" sem, de gyakran a napszemüveget is preferálják kollégáink. Belső terekben azonban a napszemüveg meglehetősen komikusan hatna, így azt alapvetően szabadtéri eseményeken részesítik előnyben.

A vagyonvédelem területén is egyre nagyobb szerepet kap a vagyonőrök, a rendezvény biztosításában résztvevő kollégák, de különösen a testőrök megjelenése. Mi nagy figyelmet szentelünk kollégáink kiválasztására, hiszen az első benyomás mindig nagy jelentőségű. A külső nem minden, de a mi szakmánkban különösen nem elhanyagolható. Általában nagyon meg vannak elégedve ügyfeleink vagyonőr kollégáink megjelenésével. Az elmúlt évek során nagyon sok kollégánk megtapasztalta, hogy az elegáns formaruha a hölgyek körében is több mint "népszerű"... Hiába no, nem könnyű a mi szakmánk!

Szólj hozzá

egyéb magán bejegyzés