2013. már 25.

Földönkívüli testőr?

írta: steve4security12
Földönkívüli testőr?

928930-alien-bodyguard.jpgBevallom évek óta nagy érdeklődéssel figyelem az ufókutatók által jól ismert 51-es körzetről érkező híreket és jelentéseket. Földönkívüli űrjárművek landolásáról, sőt szürke, alacsony lények boncolásáról is bejárták a képek a világsajtót. Eddig az amerikai ufó- jelentések zömmel az 51-es körzeten belül maradtak, ezúttal azonban a felvételek már többről szólnak. A frusztráló szenzációként hangzó hír így szól: "Földönkívüli lény Obama testőrségében?"

Azt mindig is tudtuk, hogy Amerika a lehetőségek hazája. Az is közismert, hogy Amerika a PR és a szabad sajtó országa. Hogy milyen célokat szolgálhat egy ilyen - egyébiránt ügyesen összeállított - filmanyag publikálása, azt mindenki elemezheti és értékelheti saját ízlése szerint. 

A magam részéről a filmen egy munkáját végző testőrt látok, aki feladatának megfelelően  folyamatosan figyeli a helyszínt. Egy kicsit talán túlmozgásosnak tűnik, de ez vérmérséklet kérdése. A fejformája minden embernek különböző. A felvételen látható bodyguard kétségtelen nem egy hétköznapi alkat - talán ezért lett épp biztonsági ember. A legtöbb testőr rezzenéstelen arccal, óriási nyugalmat és magabiztosságot árasztva szép lassan mozog. Testbeszédükkel is magabiztosságot kívánnak sugallni.  Ez a  fiatalember vérmérsékletében mindenképpen elüt a nagy átlagtól, de annyira talán nem, hogy azonnal földönkívülinek nézzük.

Hogy mit akartak a film készítői sugallni, azt nyilván csak ők tudják. Ha egy remek kis áprilisi tréfának szánták, akkor  gratulálok. Bár a magam részéről egy kicsit ízléstelennek tartom egy embertársunkra a "hüllőszerű" ill. "biorobot" jelzők alkalmazását.  Vagy talán túlbuzgó módon  arra akartak utalni, hogy az USA már nem csupán geopolitikai tényező,  hanem immáron olyan szuper hatalom, ahol galaktikus erők állnak a háttérben. Hiába no, kell a PR még egy ilyen nagy ország esetén is. Az természetesen nem kérdés, hogy itt egy feltehetően jó szándékú  magánakcióról lehet szó.

A magam részéről továbbra is hiszek a PR szerepében és jelentőségében, de a megfelelő ízlés keretein belül. Sok mindenben követhetjük Amerikát, mert alapvetően egy sikeres nagy ország. E tekintetben nem feltétlenül kellene..

Be kell vallanom, cégünknél jelenleg földönkívüli testőrök még nem állnak ügyfeleink rendelkezésére - de amennyiben ez elérhetővé válik, azonnal  lehetővé tesszük eme  szolgáltatást is. Addig viszont a legmagasabb színvonalú földi testőrcsapattal állunk rendelkezésükre!

Szólj hozzá

egyéb vagyonvédelem testőr riasztórendszer VIP protection