2012. dec 10.

Advent a Vajdahunyad várában

írta: steve4security12
Advent a Vajdahunyad várában

Közeleg a Karácsony, a szeretet ünnepe. A Vajdahunyad várban és közvetlen szomszédságában karácsonyi hangulatú rendezvényt szervezett a Festum rendezvényszalon Kft.  A színvonalas rendezvény biztonsági szolgálatának ellátására a szervezők Társaságunkat kérték fel, melyet nagy örömmel elfogadtunk. Jelen esetben költség hatékonysági megoldásból az un. élőerős szolgálat mellett kamerákat is felszereltünk a helyszínen, és a távfelügyeleti központunk munkatársai is folyamatosan felügyelik a helyszínt. Ma már a rendezvény biztosítás nem kizárólag vagyonőrök közreműködésével oldható meg. Mobil térelválasztók - és sok más technikai eszköz is bevethető a hatékonyabb munka érdekében. Természetesen a rendezvénybiztosítás a vagyonvédelem "klasszikus" feladatait sem zárja ki, hiszen a helyszínre szállított technikai berendezéseket az éjszaka folyamán a munkatársaink felügyelik.

Társaságunk már nagyon sok rendezvény biztosítási feladatát ellátta, ily módon kellő tapasztalattal és felkészült személyi állománnyal rendelkezünk. Így az év végéhez közeledve, egy rövid kis számvetést végzek ezévi rendezvénybiztosítási munkáinkról. Közel 100 helyszínen közel 100.000 ember is megjelent azokon a rendezvényeken amelyeknek mi láttuk el a biztosítását határainkon innen és túl. Ez évben többek között mi láttuk el az alábbi jelentősebb rendezvények biztosítási feladatait:

o Margitszigeti Nagy Lassúzós Fesztivál - a Milka támogatásával

o A Római Tenisz Akadémia által szervezett Nemzetközi Női Grand Prix

o A Gyulai István Memoriál - Atlétikai Verseny a Puskás Ferenc Stadionban

o Az Amerikai Futball Liga Super Bowl a BVSC Stadionban

o A Magyar Birkózó Szövetség által szervezett Veterán- és strandbirkózó Világbajnokság

o Minket kértek fel ez évben a New York Ikertorony elleni terrortámadásban életüket vesztett amerikai tűzoltók emlékére szervezett szoboravató biztosítására is.

o Idén volt húsz éves a Budapesti Értéktőzsde. Ez alkalomból a szervezők nagyszabású rendezvényt szerveztek a régi Tőzsde palotában. Az esemény biztosítására értelemszerűen - mint egyetlen hazai tőzsdén jegyzett biztonsági céget - minket kértek fel!

o Orbán Viktor miniszterelnök Vajdasági látogatása kapcsán szervezett rendezvényen is közreműködtünk!

o De a fentiek mellett dolgoztunk a Coca-Cola Strand partykon, az FAG Magyarország Ipari Kft. Családi Napján, a Fezen Klub és Alba Bár rendezvényein, továbbá a Zalakarosi Turisztikai Egyesület és az Örkény István Színház rendezvényén egyaránt. Mikepércs Önkormányzata szintén rendszeresen minket kér fel a Falunap biztosításra ugyanúgy, mint a Crown Magyarország Kft. vagy G-mentor Kft.. Tekintve 77 rendezvény biztosítási feladatait láttuk el eddig ez évben, minden kedves ügyfelünk felsorolásától ezúttal eltekintek - annál is inkább mert még előttünk van az év végi hajrá.

Minden rendezvény biztosítása más és más feladatot jelent számunkra. A rengeteg hasonlóság mellett minden rendezvényen találkozunk helyi specialitásokkal, extra igényekkel.  Szinte minden rendezvényen kell intézkednie munkatársainknak. Egyes vendégeket meg kell kérni, hogy csak a kijelölt helyen dohányozzanak, míg az alkoholtól túlhevült személyeket nyugalomra kell inteni, vagy fel kell kérni a helyszín elhagyására. Arra is volt példa idén is, hogy egy vendég által elhagyott pénztárcát munkatársaink szakszerű eljárással - többek között jegyzőkönyv felvételével visszajuttassák a jogos tulajdonosához! Kollégáinkat eleve úgy válogatjuk ki ezekre a speciális feladatokra, hogy megfelelő szociális intelligenciával, kedves tónusban kommunikáljanak még azokkal a személyekkel is, akiket egyébként rendre kell utasítani. Kollégáink számára általában nagy örömet jelent a rendezvények biztosítása.A vagyonvédelem területén dolgozó munkatársaink számára szinte felüdülés a rendezvénybiztosítási munka sokszínűsége.

Ezúton is köszönjük tisztelt megrendelőink bizalmát és együttműködésüket!

Szólj hozzá

biztonságérzet rendezvénybiztosítás