2013. jan 17.

Iternational Bodyguard training

írta: steve4security12
Iternational Bodyguard training

Kedves Látogató!

Társaságunk életének egyik fontos mérföldkövéhez érkeztünk el, amikor is nemzetközi testőrtanfolyamot hirdetünk meg kiváló belsős és kűlsős szakembereink bevonásával. A fenti video filmet közzétesszük a YouTube-on,  az Indavideo csatornánkon, számtalan más videomegosztón - és természetesen a közösségi oldalainkon is. Hogy miért csinálunk nemzetközi testőrtanfolyamot? Erre a válaszom: Miért ne? Miért csak az Egyesült Államokban és Izraelben lehet professzionális testőrtanfolyamokon részt venni?  Semmi akadályt nem látok... Teszünk egy lépést ebbe a nemzetközi irányba.. Egyelőre fogalmam sincs milyen lesz a szándékaink fogadtatása. Túlzottan nagy elvárásaim nincsenek. Azt már most tudom, ha nem lesz megfelelő a fogadtatás, akkor sem adjuk fel! Akkor újabb programot állitunk össze és ismét elkészítünk egy beharangozó filmet.. Akkor már természetesen egy ennél is jobbat állítunk össze, és mindezt addig folytatjuk amíg ennek a folyamatnak eredménye nem lesz. Ha másért nem, azért kell ilyen projektekbe belelvágnunk, hogy szép tematikusan növeljük az önbizalmunkat, és hítünket - azt gondolom ránk fér!

Nagyon köszönöm a kollegáim lelkes munkáját, akik részt vettek ebben a porjektben. Ennyi csillogó szemet én már régen láttam!

Köszönet tehát az alábbi kollégáimnak:

Vári Tibor, Somogyi László, Somogyi Zoltán, Sipos Tamás, Bartos Attila, Kincs Gergely, Mihályka Zsolt, Kincs Eszter, Pelbárt Lajos, Herrmann Steve

Special Thanks to: Zsolt Juhász

Szólj hozzá

egyéb lövészet testőr személyvédelem