2012. nov 03.

Rendezvénybiztosítás igényeseknek

írta: steve4security12
Rendezvénybiztosítás igényeseknek

Mindig nagyon szivesen dolgozunk sport rendezvények bíztosításán, különösen akkor ha nagyon kedves régi megrendelőink kérnek fel minket. Ilyen partnerünk már közel 20 éve a Magyar Birkózó Szövetség, de a Római Tenisz Akadémia szervezésében évente megrendezésre kerülő világszerte elismert női tenisz versenyen is rendre minket kérnek fel a rendezők, szintén legalább 10 éve.

A Magyar Amerikai Football Szövetség is hosszu évek óta minket kér fel a Super Bowl bíztosítására. Tóth László a Szövetség elnöke emberfeletti munkát végez már évek óta. Tóth rral azért is könnyű együtt dolgoznunk, mert valaha ő is dolgozott a vagyonvédelem területén, és gyakorlatilag fél szavkból megértjük egymást.

Az ezévi Super Bowl a BKV Stadionban került megrendezésre, és valamennyiünk nagyon kellemes meglepetésére telt ház fogadta a csapatokat. A Stadion egyik munkatársa elmondta nekem, hogy utoljára közel 14 éve voltak ilyen sokan a Stadionban amikor a Ferencváros vendégszerepelt itt. A verőfényes napsűtésben nagyon jó hangulat alakult ki. Munkatársainkank gyakorlatilag a beléptetésnél volt jelentős feladata, amikor gyakorlatilag az utolsó percekben érkezett meg a nagy tömeg.nem illik nekük a közönséget mínősítenünk, de az érzékelhető, hogy ez egy un. elit sportág és ez a közönség tagjain is érzékelhető volt.

Valamennyiünk számára nagy élmény volt az esemény, annál is inkább mert egy kicsit a magunkénak is éreztük azt. Facebook oldalunkon ugyanis egy applikációt telepítettünk fel, és ennek segítségével igyekeztünk népszerűsíteni a Super Bowl-t.  A játékban sokszázan résztvettek, és nagyon sokan megosztották azt. Az ún. social reach közel 100.000 embert jelent, akiket a FB kampány elérhetett. A nyertesek között Tóth úr jóvoltából ingyenes belépőket sorsoltunk ki. Bűszkék vagyunk rá, hogy szerény lehetőségeinkhez mérten mi is támogatni tudtuk ezt a sokkal többbre hivatott kíváló sportot.

Szólj hozzá

biztonság vagyonvédelem referenciák rendezvénybiztosítás magánbiztonság vállalati biztonság